Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2008

Κόκκινη βίβλος : Η επανάσταση του 69

Κόκκινη βίβλος : Η επανάσταση του 69

Η Άννια μεγάλωνε μέσα σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη εργατιστική οικογένεια, ο πατέρας της ήταν ανθρακωρύχος από τα νησιά της Βαγδάτης μέγας μέθυσος, σάτυρος και θρήσκος, η μητέρα της πρώην κομμώτρια νυν φιλόσοφος και μέλλον οπωροκηπευτικόν, η αδερφή της απουσιολόγος Μαοϊκή και ο αδερφός της έξω. Η ζωή της από όσο γνωρίζουμε ήταν βουτηγμένη στην σκατά. Ουσιαστικά κάθε μέρα ήταν ένα δράμα για την μικρή μας φίλη, ο πατέρας ερχόμενος από το καπηλειό μεθούσε, την χτύπαγε και την βίαζε με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας ενώ ταυτόχρονα της έκανε κήρυγμα να μην πάει ποτέ με άλλον άνθρωπο επειδή το σεξ είναι κάτι το ιερό και πρέπει να μείνει μέσα στους κόλπους της οικογένειας. Η αδερφή της, η Έρσυ, προσπαθούσε να την προσηλυτίσει στον Μαοϊσμό εξετάζοντας την ανελλιπώς σε χωρία της Κόκκινης Βίβλου, ενώ ταυτόχρονα της εξηγούσε την αντεπαναστατική φύση του πρωκτικού οργασμού και το πώς χάρη σε αυτό καταπιέζεται η εργατική τάξη καθώς αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για την χειραφέτησή της (σύμφωνα με την κόκκινη βίβλο αποτελεί βίτσιο των ιμπεριαλιστών). Η μάνα της δεν είχε χρόνο για αυτήν επειδή διάβαζε Σοπενάουερ και φαντασιωνόταν με την σειρά της το πώς είναι να σε πηδάει ένας μεσήλικας από μπρος με απώτερο σκοπό να σου φεύγουν κλανιές.

Όλα κυλούσαν ήρεμα ώσπου ένα μεσημέρι καθώς προσπαθούσε να αποστηθίσει το κεφάλαιο της Κόκκινης Βίβλου με όνομα «Το τελευταίο μου γαμήσι ήτανε με τροτσκικίστρια» ακούει ένα κλάκ… Προσπαθεί να αγνοήσει τον ήχο και συνεχίζει το διάβασμα «η επανάσταση είναι διεθνής αλλά ο πούτσος μου είναι καλύτερος» κλακ!... Γυρίζει λίγο το βλέμμα στην πόρτα αλλά τίποτα. Δεν στέκονταν κανείς. Συνεχίζει το διάβασμα… «οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις θέλουν να μας πάρουν από τον κώλο, αλλά αυτό δεν θα περάσει!» κλακ!... Εεεεε μα πια! Τι θα γίνει επιτέλους δεν θα διαβάσω; σκέφτηκε εκνευρισμένη. Περνάνε κάποια δευτερόλεπτα και συνεχίζει… «είτε Παο, είτε Μαο ‘γω απ’ τον κώλο δεν γαμάω» ΚΛΑΚ! «Ποιος είναι γαμώ την Παναγία μου;» είπε εμφανώς θυμωμένη και γύρισε σελίδα……………. «ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ;;;;» πετάχτηκε τσιρίζοντας από μια γωνιά ο Χριστός και τρέχοντας προς το μέρος της φώναζε «ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ;;;;» Πριν προλάβει να αρθρώσει λέξη η Άννια ο Χριστός είχε βγάλει από την τσέπη του ένα νυχοκόπτη και της ξύριζε τα φρύδια με μανία. «Έτσι για να μάθεις πως κάνουν πεντικιούρ στον παράδεισο…» της φώναζε ενώ βογγούσε βήχωντας. Τότε η ηρωίδα μας χωρίς να χάσει χρόνο ούρλιαξε «Άσε με να διαβάσω επιτέλους γαμώχριστε!» και του κάρφωσε ένα αντιλυσσικό εμβόλιο που είχε πρόχειρο στην τσέπη της για τέτοιες περιπτώσεις. Αμέσως μετά ακούστηκε ένα αααααα και ο Χριστός έσβησε από μπροστά της αφήνοντας στην θέση του ένα πελώριο σκατό. (Περιττό να πούμε ότι βρώμισε όλο το σπίτι.)

Ακούγοντας τις φωνές ο πατέρας και η μητέρα της ανησύχησαν και ανέβηκαν πάνω. «Τι έπαθες κοριτσάκι μου; Ποιο κάθαρμα σου γάμησε τα φρύδια; Πωπω! Τι ερασιτέχνες υπάρχουν θεέ μου!» είπε η μητέρα της και την πήρε αγκαλιά. Ο πατέρας της δε μόλις αντίκρισε το σκατό έπεσε με τα μούτρα πάνω του και σιγοψέλνοντας « έκλασε ο Ιησούς τον άρτο» έτρωγε το καφέ γλύκισμα με θρησκευτική ευλάβεια. Τέλος αφού δεν άφησε ούτε μια μπουκιά από το σκατό άρχισε να σταυροκοπιέται με το δεξί ενώ με το αριστερό χούφτωνε το πλαϊνό κωλομέρι της Άννιας. «Μονάκριβή μου κόρη, ήσουνα μάρτυρας ενός θαύματος! Ιδού και τα σημάδια στο πρόσωπό σου! Κάτσε δυό λεπτάκια να σε χύσω…» είπε. Η Άννια δεν άντεχε άλλο… πριν προλάβει να τελειώσει την πρόταση ΧΡΑΠ! ένα στυλό του καρφώθηκε στο μάτι. «Αυτό για όλα όσα υπέφερα εξαιτίας σου!» φώναξε η Άννια ενώ του κατέστρεφε την κόρη ΧΡΑΠ! «Και αυτό για να του κάνει παρέα» φώναξε για μία ακόμη φορά μπήγοντας του ένα φρεσκοξυμένο μολύβι στο άλλο. «Αααααα τι μου έκανες διαολόπαιδο!!!» τσίριζε ο τυφλός ανήρ ενώ τρέχοντας μέσ’ στο δωμάτιο έπεσε κατά λάθος από το μπαλκόνι που ήταν όλως τυχαίως ανοιχτό βρίσκοντας έναν φρικτό θάνατο (τέταρτος όροφος υπόψην). «Γιατί σκότωσες τον πατέρα σου ασχημόφρυδο πλάσμα;» σπάραζε η μητέρα ακολουθόντας την. «Άσε με κι εσύ! Μαλακισμένη!» της απάντησε και την έσπρωξε δυνατά με αποτέλεσμα να πέσει από την σκάλες, που ήταν όλως τυχαίως φρεσκοσφουγγαρισμένες, ενώ κατά την διάρκεια της κατρακύλας άφηνε ότι μυαλό και εντερικό κουβάλαγε στο ξύλο.

Η Άννια είχε μείνει ακίνητη και αναλογίζονταν ότι ήταν πατροκτόνος, μητροκτόνος και ελεύθερη πλέον να ζήσει τον έρωτα. Δεν άργησε πολύ, έτρεξε και μπούκαρε στο δωμάτιο της αδελφής της γλωσσοφιλιάζοντας την με πάθος. «Ηρέμησε Άννια, μπορεί να μας πάρει είδηση ο μπαμπάς και να μας βιάσει…» ψιθύρισε η Έρσυ , «Όχι, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο! Τον ξεφορτωθήκαμε μια και καλή! Όχι άλλος Χριστός! Όχι άλλος βιασμός! Όχι άλλη Παναγία!» απάντησε η Άννια φιλώντας την στα χείλια πολλές φορές. «Ααααχ! Αυτό είναι υπέροχο! Τώρα πλέον μπορούμε να χαρούμε την αγάπη μας και να ταξιδέψουμε στην κομουνιστική Κίνα ώστε να ζήσουμε ελεύθερες δουλεύοντας για τον λατρεμένο μας Μάο 14 ώρες την μέρα!» ζητωκραύγασε η έγκαυλος κόρη ενώ την ίδια στιγμή τα χέρια της πασπάτευαν τα ατέλειωτα στήθια της Άννιας. «Αααχ λέγε μου τέτοια και καυλώνω η προλετάρια!» έλεγε παθιάρικα η Άννια ενώ τα δάχτυλά της εισχωρούσαν σιγά σιγά στο υγρό Μαοϊκό μουνάκι και το χάιδευαν. Η Έρσυ άρχισε να βογγάει ρυθμικά γλείφοντας τις ρόγες της Άννιας που είχαν ερεθιστεί και ήταν αρκετά σκληρές. Το χέρι της κατέβαινε με αργό ρυθμό την κοιλιακή χώρα χαϊδεύοντάς και γαργαλώντας την αισθησιακά. Γέλια ηδονής πλημμύριζαν την ατμόσφαιρα του δωματίου μέχρι σταδιακά να μετατραπούνε σε επιφωνήματα πόθου που σήμαιναν την είσοδο ενός δακτύλου στο ερωτικό όργανο της Άννιας. Τα χέρια των δεσποινίδων που δεν ήταν απασχολημένα χούφτωναν μανιωδώς τα στήθη τους και τα δάχτυλά περιεργαζόντουσαν τις ρώγες. Η γλώσσες τους συναντούσαν η μια την άλλη εκτός της στοματικής κοιλότητας. Κατά την διάρκεια της όλης λαγνουργίας η Άννια πήρε την πρωτοβουλία να αρπάξει με τα στιβαρά της μπράτσα την Έρσυ και να την πετάξει ανάσκελα στο κρεβάτι. Χωρίς όμως να αργήσει λεπτό περνά από πάνω και τοποθετεί το κεφάλι ανάμεσα στο πόδια της. Την ίδια στιγμή η γλώσσα της βυθίζεται σε έναν ωκεανό ζαχαρωμένης φράουλας. Η Έρσυ με την σειρά της γλύφει το δέρμα γύρω από το αιδοίο απαλά απαλά, γνωρίζει πως αυτό ξετρελαίνει την ομόαιμη της που ξεσπάει σε δάκρυα καύλας. Η ερωτοπραγία συνεχίζει να λαμβάνει χώρα και οι ατίθασες αδελφές έχουν επιδοθεί σε ένα απολαυστικότατο 69. Η Έρσυ αρχίζει να βαριανασαίνει, το ίδιο και η Άννια…Τα σώματα έχουν γίνει ένα μεταξύ τους. Η γλώσσες δουλεύουν όλο και πιο γρήγορα μέχρι να φτάσουν σε έναν σταθερό ρυθμό, σιγά σιγά η αίσθηση γίνεται εντονότερη, τα μάτια κλείνουν όλα τρέμουν και… «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!»


Δεν υπάρχουν σχόλια: