Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2008

Εφυγε απο κοντά μας ο Μάρκος Σεφερλής...


ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣΕκημηθη ο λαοφιλής κωμικός Αθηνων και Πασης Μαλακιας Μαρκος Σεφερλης. Υστερα απο μακρα παραμονή (εγκλεισμό) σε κλινικη του Miami έχασε την μαχη με το ταβλι και επέστρεψε ουκ ολιγα κιλα ελαφρύτερος (για αυτό αποφευχθει και εργατικό ατύχημα κατα την διάρκεια της μεταφοράς του φέρετρου - κιβωτο). Σύσσωμη η ελληνορθόδοξη κοινότητα θρήνησε και έκλα(φ)σε (όπως ο Ιησούς τον άρτο - ημών τον επιχύσιον) τον μεγαλό ηγέτη της ελληνικής φαρσοκωμωδίας. Εκηρύχθη τριήμερος αργία εξαιτίας του εθνικού πένθους. Εμείς ως γνήσιοι φορείς των επαναστατικών ελληλορθόδοξων ιδεών απαιτούμε η αργία να επεκταθεί και εις τα γειτονικά κράτη διότι είμεθα και διεθνισταί. Έπρεπε να νοσηλευθεί ο ηγέτης μας σε ελληνικόν νοσοκομείον καθώς οι άθεοι ιμπεριαλισταί και εκμεταλλευταί του ελληλοχριστιανικού λαού τον καρκίνευσαν παραιτέρω και εψόφησε. Επιτέλους οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες των! Να προβάλλονται εκπομπές του θρυλικού κωμικού εις το Alter και το Star καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδος! Μπορεί να μας άφησες ω μεγάλε ηγέτη αλλά να ξέρεις πως δεν θα σε ξεχά(-ε)σωμε. Ζήτω το έθνος, η εκκλησία και ο στρατός! Ζήτω ο Μάρκος Σεφερλής!

Πολιτικο μνημοσυνο στον ιερο ναο του Προφήτου Μαλαχία

Σ.Ε.Κ. (Σεφερλικόν Ελληλορθόδοξον Κίνημαν)
Συμμαχία Σταματήστε τη Μαλακίαν

7 σχόλια:

imaginaire radical είπε...

Θα σε καταγγείλω. Δεν κάνουνε τέτοια αστεία. Φτου σου.

Johnny-Faux είπε...

Και σε μένα, όλες αυτές τις μέρες με την χριστοδουλιάδα, μου έρχονταν στον νου(κατά έναν περίεργο τρόπο)ο σεφερλής να κανει τον αρχιεπίσκοπο.λες να ήταν αυτός μέσα στο φέρετρο και ο χριστόδουλος να ζει ακόμα ανάμεσα μας μεταφιεσμένος σε σεφερλή?

πάει το καλό χιούμορ, πέθανε

ΑλφαΚαπαΒητα είπε...

ιμαντζ:εεε δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό κι εγώ... :) δεν μπορούσα να βρω και εικόνα του σεφερλή ντυμένου χριστόδουλου γμτ...

τζόνυ:πιστευω η καλυτερη λυση θα ήταν να θαψουμε τον σεφερλη ζωντανο μαζι με το πτώμα του χριστοδουλου...

Lilith είπε...

Παρακαλώ την επόμενη φορά χτυπήστε κάποιον κωλοπαιδαρά.Ο κύριος Σεφερλής δεν είναι και ο Αριστοφάνης αλλά ποτέ δεν έβλαψε κανέναν..

ΑλφαΚαπαΒητα είπε...

Έχεις δίκιο αγαπητή τώρα που το ξανασκέφτομαι ο κύριος σεφερλής ήταν πάντα καλός και πράος κλεισμένος μεσα με την μητέρα και τα τεκνά.Μην με παρεξηγήτε τον αγαπάμε κατα βάθος και θυσιάζουμε το σπέρμα μας στον βωμό της ευτηχίας αμήν.
Συγνώμη για την παρέκλιση.

lilith είπε...

gee man! μην με βάζεις σε σκέψεις για την ικανότητα κ την ποιότητα του σπέρματος σου και πάνω από όλα μην μου ζητάς συγγνώμη ειρωνικά μανάράκι μου, ούτε μπαμπάς μου είναι ούτε με γαμάει και προσβλήθηκα!
(whispering)Θα ήταν σοφότερο να ζητάς συγγνώμη για την ορθογραφία σου!! lol φιλια...

ΑλφαΚαπαΒητα είπε...

παρεξήγησις!!! σε καμία περίπτωση δεν σκόπευα να σας προσβάλλω ή να σας ειρωνευτώ (γραπτός λόγος βλέπετε)

το σπέρμα δεν είναι αποκλειστικά δικό μου. είναι προϊόν συλλογικού αυνανισμού απο όλη την σέκτα των μάγων
του ΣΕΚ, σε μια τελετή με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία τηλεορασόπληκτου όντος.

σχετικα με την ορθογραφία μου ωφείλω να παραδεχτώ ότι κι εγώ είμαι θύμα της γνωστής αμερικανοπασοκικής συνομωσίας
που επιβάλλει στην νεολαία μας να γράφει σε word υπο ταυτόχρονης χρήσης ορθογραφικού ελέγχου που έχει ως απώτερο σκοπό
τον παγκόσμιο αφελληνισμό. για κακή μας τύχη το ελληνικό κίνημα φαντάζει ανήμπορο ενάντια στις αντεπαναστατικές δυνάμεις
της ανθελληνικής καταστολής.


-σε περίπτωση που είστε όντως ο Μαρκος παίρνω πίσω το πρώτο-